GROOTSTE INKOOPCENTRUM EN OPLEIDINGSINSTITUUT VOOR MANICURE, WELLNESS EN NAGELSTYLING
 

Young Nails Category

       HOME PAGINA  >>02. Caption  >>Caption Summer Color Shots Mini Pack

ItemID : 3055

Caption Summer Color Shots Mini Pack

Droom weg naar de Golden Coast van Californië en waan je op een zonnig strand. Caption komt oorspronkelijk uit Los Angeles en de prachtig gekleurde zonsondergang is daarom dé inspiratiebron van deze Summer collectie.

De Color Shots zijn een toegankelijke manier om jouw klanten kennis te laten maken met Caption voor een aantrekkelijke prijs. Dankzij het handzame formaat zijn de Color Shots perfect voor een vakantie of citytrip. Inhoud 4 x 5ml.

Caption is een award-winning en hightech product, ontwikkeld door Young Nails Inc. Dankzij de unieke LacQ³-technologie is Caption intens gepigmenteerd en touch-dry binnen enkele seconden. Hierdoor kun je een kwartier voordat je naar bed gaat je nagels lakken, zónder dat je wakker wordt met een vervelende afdruk in je manicure. Tevens heeft Caption de look van een gellak zónder het gebruik van een UV-lamp.

Tip: gebruik voor optimaal resultaat de Caption Base- en Topcoat. De Caption Basecoat heeft verzorgende eigenschappen die de natuurlijke nagels steviger maakt en een Topcoat voor een prachtige hoogglans en longlasting resultaat. De Topcoat is ook 'Matte' verkrijgbaar.

LET OP: wordt naar verwachting 6 juni a.s. uitgeleverd.